VORES LÆGER

Til daglig er vi praktiserende læger med egne klinikker – derfor ved vi, at tid, tillid, tryghed og kvalitet er grundlæggende for OS som grundfilosofi. Derudover mener vi, at der skal være lige ret til et billigt og effektivt sundheds system og akut beredskab som Du kan stole på! Vi arbejder alle under tavshedspligt samt gældende lov om journalføring og forsikring.

Alle lægerne er Uddannet ved Københavns Universitet. Arbejdet på forskellige danske sygehuse, praksis samt rig erfaring fra lægevagt Sjælland og København. Vi tilsigter høj patient tilfredshed og kvalitet.

Vi har også åbent efter egen læges åbningstid og sender altid en opdatering til egen læge med mindre du frabeder dig om dette. 

Over telefonen aftaler vi hvad vi kan hjælpe med og om det er mest forsvarligt med en konsultation eller et sygebesøg. 

Alle vores lokaliteter og lægebiler er fuldt udstyret så lægen hurtigt og trygt kan undersøge og opstarte den rigtige behandling straks for Dig. Hvis du er syg men ikke behøver indlæggelse kan vi såfremt lægen skønner det tilbyde blodprøve tagning for, at udelukke alvorlig sygdom.

Vi tilstræber høj faglighed og vil når nødvendigt tilbyde klinisk ultralyd og straks analyser der sikkert og trygt sikrer den rette behandling for netop Dig eller Din familie.

Når du ringer bedes du have dit cpr.nr, telefon nummer og betalingskort oplysninger klar. Vi er godkendt af Nets / Finanstilsynet til, at håndtere dine kort oplysninger under gældende lovgivning. 

Nemlægen henviser fra sommer 2018 til AIRPORT DOCTOR ApS i Københavns Lufthavn på nedenstående adresse:

Terminalgade 6, Terminal 2 (overfor parkeringshus P4) 1. sal lokale 66. 2770 Kastrup “FIND NEMLÆGEN I CPH